uFeel.me
Сгреших... с видео
Автор: Devilll,  8 април 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 472
Сгреших...
Зная аз сгреших любими,
неискрена бях с тебе, знам
но още силно те обичам мили
и в мен гори любовен плам,
Признавам грешката си аз,
от сърце те моля: ти
прости ми в този час,
прости ми ти приятелю,
прости ми ти, прости
на твоето добро момиче,
прости ми,
човешко е да се греши,
който обича прощава
и любовта си защитава.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me