uFeel.me
Сезони на сърцата
Автор: rozi4ka86,  31 август 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 367

ти беше летен и аз бях лятна!
сега сме зимни и мълчим!
къде е нежността ни необятна?
защо със тебе тук седим?

ти гледаш мен,аз гледам тебе,
а идва бавно вечерта!
очи в очи сме ние вплели,
а лед е в нашата душа..

като сезоните менят се 
човешките ни две сърца!
подай  ръка да си простиме
за грешките ни в любовта!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me