uFeel.me
"Сезам\"
Автор: tonia_borisova,  30 юли 2011 г. в 09:12 ч.
прочити: 238
Случайно ли открих с вълшебна дума

вратите на \"Сезам\" - не зная,

но толкова красиво тук е всичко!

Сега съм истинска, сега съм птица

и всеки път, когато ме докосваш

под пръстите ти се отронва пясък

и спомена за жадната пустиня

изчезва безвъзвратно. Аз те моля:

обичай ме, заливай ме със нежност,

със мъжката си ласка ме стопявай...

Разискряй ме, изгаряй ме до дъно,

с безкрайната си светла ненаситност...

В прегръдките ти искам да осъмвам

под синята възхита на очите ти

и в бистрите им вирчета да срещам

усмивката си - двойно отразена!

Аз искам обичта ти да усещам -

огромен пръстен сключен в мене!

Научи ме да „искам\" в любовта си,

научи ме да искам и ще бъда

единственият, истинският огън,

сред толкова огнища просияли,

до който ще се грееш в студовете

и топла пита ще разчупваш гладен,

и жарче ще си вземеш - да ти свети...

  1984г., В.Търново
Из поетичната книга
\"Път от Светлина в Безкрая\"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me