uFeel.me
Северно сияние
Автор: Teo,  19 декември 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 286
Северно сияние е душата ти,
рози цъфтят под краката ти,
гълъби се раждат в ръцете ти,
души спасяваш със сърцето си.

Неземна красота си ти,
идваш ли от Рая?
С любов ме прероди
и дано не видя края.

Но няма вечни неща,
всичко свършва понякога,
има болка, тъга, самота,
дори смърт понякога.

Но нека не мислим сега
за деня на "страшния съд"
Не искам да знам кога
ще свърши моят път.

Хубаво е всичко засега,
няма болка и тъга,
весела е моята душа
и не вижда края на живота!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me