uFeel.me
Северен вятър
Автор: Lidis,  23 ноември 2011 г. в 00:23 ч.
прочити: 222
Северен вятър
 
          / на Фред /

Северен вятър пак ме подгони,
заразсъблича мойта душа
към мене пътувал сезони
изпил на морета страстта,
докосна сърцето - ледени клони
и от тях скреж - любов заваля.
Северен вятър щастие рони
и ме носи на свойте крила,
заплита снежинки в корони
и кичи мойта коса...
Танцуват душите ни голи, без брони
кръстени в снежната чистота,
търсили се много сезони
и намерили се сега.


22.11.2011

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me