uFeel.me
Сетих се за теб и “чата”
Автор: kateto,  23 декември 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 896
В час по инглиш бях
и безмълвна пак стоях-
сетих се за вчера-
каза ми, че съм пленила
твоето сърце-
каза ми: ”Липсваш ми, дете.”
и сега си мисля какво ли ще рече
тази думичка ”дете”?
Дали за теб съм малка
или ползваш думата за свалка?-
мисля и не мога да го проумея
как сърцето ти владея,
а ти дори не ме познаваш:
“обичам те” всеки ден ми казваш-
Но защо?-ти дори не ме познаваш...
И друго ти ми каза-
каза ми,че ме ревнуваш-
и това не мога да го проумея-
как за моето сърце бленуваш
и всяка нощ ме ти сънуваш,
а дори не си ме виждал,
и дори не си ме чувал,
и... не ме познаваш,
но всяка нощ по “чата” ми признаваш,
че желаеш да си с мен-
да притежаваш сърцето ми и мен,
но защо тогава ден преди това
ми каза, че съм ти приятелка добра!?

***

Признавам-ти си първия човек,
който ме кара да се чувствам така,
сякаш не съм от тази земя!!!

Посветено на Jimmy-гр.Плевен

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me