uFeel.me
Сенки
Автор: rynsuid,  30 декември 2009 г. в 21:05 ч.
прочити: 499
Преследвам сенки в нощта
сякаш мога да ги хвана,
от нейде слаба светлина
пролази бързо по тавана.
Посегнах да я уловя,
но само сянката  остана.
Коварно тъмна е нощта
и всяка сянка е измама,
в самотно скитаща тъма
не искам сянка да остана.
Светлината ме зове
в сенките забравил
свойте страхове.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me