uFeel.me
Семейна идилия
Автор: dgeorgieff,  3 февруари 2009 г. в 22:31 ч.
прочити: 185

Погали ме като слънчев лъч,
утоли ме като изворна вода,
стопли ме като лятна буря,
просветли ме като радостта,
залей ме с аромата на цветя,
засмей ме със закачлива шега,
ще запаля свещите в нощта,
ще накладя огнището в дома
и там ще грее наш'та светлина.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me