uFeel.me
Селенит
Автор: Naransina,  13 януари 2011 г. в 03:57 ч.
прочити: 393

Изгубих се...
в безмълвие от думи.
Изгубих се...
потънах и се слях.
Изгубих се...
из две зеници лунни,
в сълзите им...
Заплаках тихо с тях.

Погълна ме...
любов, омайно вино.
Погълна ме...
пожар необясним.
Погълна ме...
През рай и ад преминах
в прегръдките
на лунен свят раним.

Поиска ме...
пулсиращото време.
Занесе ме...
във своите покои.
Обикнах го...
Поисках да ме вземе.
Изгубих се...
в най-влюбени завои.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me