uFeel.me
Секси жена
Автор: sl1n4o,  9 юни 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 417
Секси, секси аз съм жена
не ме изпускай не забравяй това!
Затова с друга недей да ме заменяш!
Искаш ли с мен да съгрешиш,
ако искаш побързай ти,
че друг ще ме завърти и с мен
ще съгреши!
Секси, секси жена пред теб стои
и друга не ще я замени
затова побързай не се бави,
че ще я изпуснеш ти!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me