uFeel.me
Сега
Автор: Borisov,  3 август 2012 г. в 09:05 ч.
прочити: 176

Само име

     бях /без теб/,

сега съм Аз.

Само въздишка

     бях /преди/,

сега съм глас.

Зимна виелица

     бях /когато не беше със мен/,

сега съм бриз

във пролетен ден.

Едничка дума

     бях /преди да те взема/,

сега съм стих…

сега съм поема…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me