uFeel.me
Сега
Автор: madam_13,  9 юли 2012 г. в 14:20 ч.
прочити: 203
Със теб не искам бъдеще...
и минало не искам...
Със теб ми е добре сега...
настоящето единствено е важно...
без клетви, празни думи и дела...
От теб не чакам нищо - и не искам...
от мен ти също не очакваш знам...
Това което трябва да се случи...
се случва, но единствено сега...
Достатъчно ми е да мога да избягам,
когато имам нужда от това
и да се скрия в прегръдката ти топла
от всичко и най-вече от света...
Достатъчно ти е  да можеш да ме имаш,
когато  имаш нужда от това
да правиш с мен каквото пожелаеш
да бъда мила и добра...
И само настоящето е важно...
без бъдеще...
без минало...
Сега...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me