uFeel.me
Сега е твоя ред
Автор: nadenceto_tixiq,  12 юли 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 530
Сега е твоя ред да плачеш,
както аз за тев...
сега е твоя ред да молиш,
както аз те молих за капка любов...
сега е твоя ред да тичаш по мен и пак да ме искаш.

Сега аз ще те накарам да страдаш,
както аз по теб...
сега аз ще те накарам да молиш,
както аз те молих...
сега аз ще те накарам да плачеш,
както ти ме накара да плача за теб по цели нощи...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me