uFeel.me
Сега е моят ред
Автор: mirelka_sexy,  4 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 738
Сега е моят ред да съм жестока
сега е моят ред да казвам "не"
да обвинявам и проклинам
и да мразя мъничко поне!

Сега е твоят ред да страдаш
без време да си заминаваш
на колене да ми се молиш
и от любов да плачеш!

Сега е моят ред да те ударя
сега е твоят ред да те боли
да гледаш ка любов догаря
и тихичко да шепнеш "спри"!

Сега нещата са различни
не са тъй както са били
сега не аз а ти ме викаш
но всичко свърши разбери!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me