uFeel.me
Седмица без теб
Автор: mitu,  14 януари 2009 г. в 22:13 ч.
прочити: 288

Една седмица без теб..

Без твоите целувки,

без твоите ласки

без прегръдките ти страстни.

 

Седем трудни дни

пълни със сълзи.

Седем мрачни дни

седем безсънни нощи!

 

168 часа пълни със спомени

с надежда,с болка и тъга..

168 часа .. а ти все още

страшно много липсваш ми сега.

 

Минават дните...

Седмица-две,три

и все още моето сърце

за теб тъжи...

 

Все още за теб страдам аз...

Още помня всичко между нас..

Твърде трудно е сега,но

животът си без теб ще продължа!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me