uFeel.me
Седем шепи (твоите)
Автор: pavli,  17 август 2008 г. в 08:21 ч.
прочити: 2423

Аз съм цялата
шепа нежно дихание,
шепа трепет,
шепа признание,
шепа смях,
шепа безумие,
шепа грях,
шепа нектар...
...

Жаден ли си още?    

                 © Павлина Петрова


   


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me