uFeel.me
Се Ла Ви
Автор: rynsuid,  29 ноември 2009 г. в 19:20 ч.
прочити: 604
Разбрах, че съм безсилен,
от съдбата се боях.
Но смело се изправих
всяка грешка си признах.

Много пъти се заклевах,
май че много и мечтах.
Но живота е реалност,
а  мечтите просто прах.

Те изчезват в тъмнината,
оставят болка и сълзи
затова не искай, а прощавай,
приеми съдбата - Се Ла Ви.

Силата на любовта те тласка,
с нея можеш да летиш,
с нея светът ще бъде бляскав,
с нея чувстваш, че си жив, и
 безсилен.
Се Ла Ви.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me