uFeel.me
Счупени сърца
Автор: Seagirl,  16 ноември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 378
Усмивка, поглед и думи топли в малко писъмце,
необяснимо желание, допир на треперещи ръце!
Копнеж, искра в очите и сълзи на моето лице,
жадувана целувка, прегръдка нежна, невинна като на дете...
Пламтяща обич, неземни чувства, горящи под черното небе,
убийствена раздяла, тъга и болка ... и огромна рана в моето сърце!

Сълзи в очите, мъка и безкрайна самота,
непоносима болка, мрак и две счупени сърца . . .

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me