uFeel.me
Сбогуване
Автор: aurora,  17 ноември 2009 г. в 17:34 ч.
прочити: 309
И когато луната потъне
в разлюлени вълни от очите ми,
и отмие следите заглъхващи
на прошепнато с нежност „Обичам те”,

и когато нощта ме поглъща
в този град сред разпръснати улици
и не чакам щастливо завръщане,
и надежда докрай съм изгубила,

за последно към теб ще погледна –
след таксито ще маха ръката ти.
И с ръка, от сбогуване ледена,
ще помахам и аз на душата си.

17.11.2009

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me