uFeel.me
Сбогуване
Автор: hristina,  9 март 2009 г. в 10:21 ч.
прочити: 489
Сбогувахме се плахо ние,
тръгнахме си един от друг,
вече никой нищо не крие,
пътищата се разделят тук!
Гледам сянката ти надалече,
с очи изпълнени със сълзи,
знам че няма да те видя вече
и нещо в ляво пак ме сви!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me