uFeel.me
Сбогуване
Автор: Geia,  25 декември 2012 г. в 21:13 ч.
прочити: 246

Не чукай на вратата, затворена е тя.

Ключарят-време взе ключа.

Къщовник стар прибра въздишките,

стъпките забързани, дори усмивките.

Реката на страстта изтече,

Не, не идвай!

Любовта я няма вече...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me