uFeel.me
Сбогом
Автор: Melissa,  30 януари 2009 г. в 01:58 ч.
прочити: 218

Питат ме хората знаеш ли...
Щом в душата ти огън покълне,
може ли пресен сняг да изгаси,
туй що и в нощта ще усъмне..?


Питат ме хората със стари лица.
Чули в живота и писък, и песен.
Помня ли аз като бяхме деца
ние със теб сред листата наесен.


Питат ме хората от въздишка уморени...
По нашите чужди съдби се тревожат.
Изплетени кошници с любов подарени.
Във тях бели надежди ще сложат...


Питат ме хората за нашия спомен.
За дима от комина ни,който вече не пуши.
За онази любов, която не може
В гнездото над нашия дом да се сгуши...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me