uFeel.me
Сбогом
Автор: geri-17,  20 декември 2004 г. в 00:00 ч.
прочити: 615
Немога да ти кажа сбогом.
Думата остава някаде в безкрая.
Искам да я кажа но не става,
любовта ми кам теб непозволява.
Затуй ше я запазя за себе си, а
на теб ще ти даря само нежност и любов.
Това от мен, ако можеш оцени го, ако не захвърли го.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me