uFeel.me
Сбогом
Автор: ivosla,  13 декември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 376
Във замъка от приказките чуден
момиче хубаво в легло от рози спяло.
Очаквало целувката на принца в бяло,
ала прибързал, аз момичето събудих.

И тя до мен вървя и вярваше във мен
под ноемврийски дъжд с очи затворени.
А после сгуши се в обятията ми отворени
на спирката на отминаващия ден...

Че ти предсказаната си за мен се вричах,
посрещнах те в живота си със радост.
И вкусил пръв от детската ти сладост,
за прошка моля Другия, че теб обичах.

Ти в звучен смях и в тихи сълзи ме облива,
във полунощен грях безсрамно ме изгаря.
Уви! Ще тръгвам, че свещта почти догаря.
“Не се получи с нас...Бъди щастлива.”

Ти спиш сега – завивам те полека
и мълчалив отправям се към моя сън.
Разбирам аз – в сърцето ти не съм –
да те забравя трябва, а не ми е леко.

Но отминавам, бавнo стъпвам –
чуй вятъра, за сбогом свири.
И утрото – за другите настъпва,
но нещо в мен завинаги умира...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me