uFeel.me
"Сбогом\"
Автор: xaoc,  25 октомври 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 595
Погледни ме!
И кажи, какво виждаш?
Какво?Нима те е страх?
Не!
Не плачи!
Отдавна загубих вяра в сълзи!
Погледни ме!
Нима те е страх?
Три думички, а ти не можеш да ги кажеш!
три думички, които толкова дълго
кри от мен!
Какво очаквах ли?
Любов.
Как разбрах ли?Това не може да се скрие!
Ти загуби!
Загуби мен, в мига, в който разбра, че ме обичаш!
Какво сега ли?
Нищо!Аз бях до тук!
Прекалено дълго чаках да ме обичаш!
А сега е прекалено късно да остана!
Спомени ли?
За мен няма спомен от лъжа!
Това си ти за мен - една лъжа,
изиграна толкова добре, че повярвах в нея.
И сега с лъжа ще си отида...
...сбогом!Аз, не те обичам вече...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me