uFeel.me
Сбогом
Автор: dizel4eto__f,  11 октомври 2011 г. в 18:25 ч.
прочити: 287
Не се обръщай. Никога вече!
Има много още да ти дам,
но няма смисъл. Не се обръщай.
Знам, че искаш за последно, но недей.
Искам да ме запомниш такава.
Безкрайно влюбена и чиста.
Не тъжи никога за мен.
Намрази ме ако искаш,
ако ще е по-добре.
Стоиш на стара спирка
и чакаш влака,
който ще те отведе далеч от мен.
При друга? Не ме интересува!
Искаш да ме забравиш и не искаш.
Ще спреш ли някога да ме обичаш?
Не знам. А може би скоро.
Мразя тази дума,
но един от двамата трябва да я каже.
Сбогом! Сбогом на теб, с който пораснах.
На теб, с който опитах всичко за първи път.
На теб, който най-истински обичах.
Сбогом на теб, в който завинаги
оставих и част от себе си.
На теб, който до болка нараних.
Сбогом, моя любов!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me