uFeel.me
"Сбогом" каза!
Автор: zlatistil,  25 февруари 2009 г. в 11:40 ч.
прочити: 427

Tвойто "сбогом" живота ми на две разкъса - "със тебе" и "след тебе"!
Със тебе - аз живях, след тебе просто преживявам.
Със теб щастлива бях, след теб бавничко умирам.
След тебе всички са зад тебе... и ти си много преди тях!
След тебе с мен са, ала аз съм с тебе.
След тебе с мен си лягат, а със теб се любя аз!
След тебе дишам, но без пулс. Просто ТРУП!
Положен в гроб от спомени по тебе.
А над него черен кръст, забит в сърцето, с изписано на него твойто име!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me