uFeel.me
Сбогом, Слънчице
Автор: galabica,  3 декември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 514
Може би ще ме намразиш,
но не е ли все едно?
Няма смисъл да се пази
кукла със едно око.

Истината ме влудява.
Искам да я променя,
но съдбата е такава-
трябва да се примиря.

Сбогом,Слънчице мое!
Било - каквото било.
Аз се връщам в покоя,
а на теб - всичко добро!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me