uFeel.me
Сбъднат блян
Автор: bobo032,  19 февруари 2013 г. в 15:27 ч.
прочити: 266
Ах, как ми липсваш, мило, ти къде си,
не искам и да чувам вече за другите принцеси.
Безспирно мисля си за тебе час след час -
как бленувам да те прегърна нежно аз.
Потрепвам щом чуя звъна на телефона,
седя и чакам готов с пръста на бутона.
И ето чувам те - неземен  божествен глас.
\"Къде си, мили, ще идваш ли у нас?\"
От щастие сега, че тебе ще целуна,
не мога да обеля нито дума.
След малко тръгвам, едва прошепвам ти сега,
обличайки се бързо с невижданата бързина.

15 минути и вече си пред мен,
света дори се спря някак си зашеметен.
Прегръдка силна следва,
после и целувка страстна.
Кажи ми, мила, защо си тъй прекрасна.
Знаеш ти, че нямах избор,
освен по теб да се захласна.
Не съм усещал никога така
любов към някоя жена...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me