uFeel.me
Съжалявам че се влюбих в теб
Автор: galq94,  18 януари 2011 г. в 17:07 ч.
прочити: 719
Много болка много рани,
много сълзи закъснели,
много време измина
откакто любовта стана непоносима.
Влюбих се защото те обичах,
беше грешка знам, и сега
проклинам този ден и таз съдба.
Исках нещо което прилича на обич
но не, имаше рани и думи неразбрани
имаше искри превърнати в лъжи.
Съжалявам, че се влюбих в теб
ти не заслужаваш моето сърце
а аз не трябваше да вярвам
на твоето маскирано и неистинско лице
.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me