uFeel.me
Създадох те.
Автор: Snejinka,  13 ноември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 394
на моето Слънчице.


Създадох те от сънища и блян
в най-тъжните мечти облян.
Създадох те от сълзи и мечти
разбити в морските вълни.
Създадох те да бъдеш мой
притихнал сред вечния покой.
Създадох те от всичките звезди
и от искрящи слънчеви лъчи.
Създадох те от радости и болка,
от мъка и от красота.
Създадох те за вечността,
един да си за мен във любовта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me