uFeel.me
*Съвет към теб*
Автор: l.hiena,  21 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 540

*

Не се захващай с мен! -

приятелски ти казвам!

Хлапашки да се влюбиш в мене се пази.

Аз мога да обичам, да прегръщам... и да мразя

и с мене най-реална опасност те грози:

*

ще страдаш, ще те мъча с поглед безразличен,

гневно ще проклинаш онзи черен ден,

в който си усетил, че започваш да обичаш

видима икона... (само не и мен).

*

Не се отдавай сляпо, пагубно ранявам

крехката ти мисъл с пепелна заблуда.

Не се захващай с мен, че най-ще съжаляваш,

ако взема като тебе безвъзвратно... да се влюбя!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me