uFeel.me
Сатен с розова дантела
Автор: merian,  28 октомври 2009 г. в 15:33 ч.
прочити: 515


В сатена черен с розова дантела,
ухае кожата на грях и страст...
Мислите със лекота съм ти отнела,
обсебен си и цял си в моя власт!

Докосваш ме и видимо настръхваш
жаждата ти яростно кипи...
Не можеш и за миг да си отдъхнеш,
неустоима и гореща съм... Нали!?

Меките ми устни те побъркват,
шептят за тебе грешните слова.
Ръцете нежно те придърпват-
да запечатаме с любов мига!

Сатена черен с розова дантела,
през погледа ти в алено пламти...
Нетърпимо тялото във твоето съм вплела,
нощта със страстни пламъци гори.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me