uFeel.me
Състояние
Автор: kasandra666,  6 януари 2010 г. в 16:47 ч.
прочити: 298
Парят ми очите,
главата ми се пръска.
Гърлото ми дращи,
ушите ми заглъхват.
Ръцете ми треперят,
краката ми се схващат.
Кръвното ми пада,
сърцето ми прескача.
Мислите ми бягат,
корема ми се стяга.
Болест ли е,
лек за нея няма.
Ако не е-значи е,
любов голяма.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me