uFeel.me
Съществуваш
Автор: de_bra,  25 юли 2008 г. в 15:45 ч.
прочити: 653
Зная, че тебе те има,
някъде тук, на тази Земя,
съществуваш - с лице и със име,
ти си тук, зная това.

Някой ден ще те срещна случайно,
като трънче в ръката ми ще стоиш,
но когато поискам да те извадя,
неочаквано ще ме заболиш.

Аз ще бъда като утрин студена -
няма да имам сълзи от роса,
но вътре в сърцето ми, от огън стопена,
ще се възражда угасената ми душа.

Зная, че тебе те има,
ти си тук, на тази Земя,
съществуваш - с лице и със име,
някъде тук си, зная това...


2006
Д.Б.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me