uFeel.me
Сърцето песен любовна запя
Автор: Petrova_AHETA,  17 март 2012 г. в 12:35 ч.
прочити: 423
Арфата във душата ми,
нежно със струни настрои.
Сърцето песен любовна запя...
С пулс учестен ме обезпокои,
сладостен трепет мене заля.

Мисли страстни във текст подреди,
и  затанцуваха танц  еротичен.
Сърцето любовна песен реди...
Живота ми направи различен.

Пее Сърцето за любовта,
на арфа нежно свири душата,
пари от огнени чувства кръвта-
Купидон вече забил е стрелата...
Сърцето песен любовна запя...

.Анета Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me