uFeel.me
Сърцето нищо не иска
Автор: kateto,  13 септември 2009 г. в 20:23 ч.
прочити: 215
Дълбоко, дълбоко,
там дето нищо друго няма,
е сърцето ми...

И още потъва -
в нищото нищо да няма
и там да се скъта! 

Сърцето нищо не иска,
нищо не търси!... 

Далече, далече -
в тишината
то чака... 

Чака мъничко обич
от нищо в нищото да се роди
и да потъне в мрака...

Сърцето нищо не иска,
нищо не търси!... 

Никъде... някъде,
тук и сега,
преди... вчера, утре!
Вечност! Безкрай!

           ***

Сърцето нищо не иска,
нищо не търси -
каквото имаш му дай...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me