uFeel.me
Сърцето ми не тупти
Автор: kriska_iska,  8 октомври 2011 г. в 14:50 ч.
прочити: 228

И пак е вечер,

и пак е мрак.

Замръзнало студено е

сърцето ми пак.

Замръзнало и покрито

със сняг.

Сковано от лед, то не тупти,

замръзнало във времето.

Останало в спомена от болка то не тупти.

Потънало в спомена, потънало в ужас, то не помни спомена от радост и смях.

И вече не тупти!...

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me