uFeel.me
Сърцето ми като цвете...
Автор: Avrorra,  21 август 2010 г. в 23:53 ч.
прочити: 177
Преди да те срещне мойто сърце, 
не вярваше, че цвете нявга може да бъде.
Покорно сърцето стоеше в моите ръце 

и не се предаваше на чуждите.

Тихо, спокойно минаваха дните и

радости и болки превъзмогваше то.

Моите ръце - за него тесни се оказаха стени

Самотно бе горкото...

Ненадейно, но бурно се появи ТИ –

Ти, човекът, в чиито ръце наивно се впуснах.

СЪРЦЕТО ми в цвете превърна се в ръце ти,... 

Гледах как расте при теб – плахо, боязливо, но и много щастливо...

Светът му представи в розови краски,

Обещаваше вечната пролет, 

А сега погледни – дошъл е краят на твоите ласки, 

И на птичката прекъсна нейния полет...

АЗ, сила нямах – само гледах.

Цветето умираше в ръцете ти – молещо за топлинка.

Чувствата си – не овладях.

Мечтите – разпилях.... 

тихо, плахо и нежно цветето, наречено „Аз” 

главичкаНаведе към черната пръст... 

А ти ми каза просто:

 „ Съжалявам... Аз тръгвам... 

Нали знаеш – сезоните се сменят – Настъпи твоята зима...” 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me