uFeel.me
Сърцето ми е болно
Автор: blackmirror,  11 март 2009 г. в 11:27 ч.
прочити: 490
Сърцето ми е болно в този миг
И както трън от розата убожда
Пръстите на сбогуващ се войник
И вътре самотата се разхожда.

Сърцето ми е пламнало огнище
Стопило всяка мисъл, всеки блян
И в него, само пламъци поникват
Когато то е болно, и съм сам

Сърцето ми е пълно със чернилка
Потекла в празни вени, като кал
И няма лек, лекарство или билка
А само болка, празнина и жал.

Сърцето ми е болно в този миг
Ах, диви рози сякаш вътре има
Кат' розите... в ръцете на войник
Сбогувал се със своята любима!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me