uFeel.me
Сърце от скреж
Автор: estrella84,  2 март 2011 г. в 13:58 ч.
прочити: 345

Учител ми беше най-добрият измамник -

научих се да бъда прелъстителна измамница...

Да се въплъщавам в образа на безразличен странник -

дори и нощем в сълзи да обливам меката възглавница.

 

Научих как да съм безчувствена,

да наранявам безпощадно и изкусно...

Да бъда кукла бледа и изкуствена,

да си играя с мислите ти мръсно...

 

На устните ти от целувката ми да горчи,

отвътре да изгаряш от копнеж...

Със сълзи да платиш за своите злини,

а моето сърце да е кълбо от скреж...

 

До мене нощем да заспиваш,

но неспокоен да  е твоя сън,

ти никога не ще ме имаш...

душата ми отдавна изгони те навън.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me