uFeel.me
Сърце от камък
Автор: nella_gold,  7 декември 2010 г. в 07:20 ч.
прочити: 528
Рисувах те. Сега не мога вече.
Измислях те – сега не те желая.
Изваях те от кал – сега на кал си станал.
Очите ти, жадуваните, просто ослепяват.

Мечтаех те. Днес трудно ми понася.
Копнях за теб – сега си безнаказан.
Сънувах те – сега те преболявам.
Докосвам те – сърце от камък.

Преструвах се, че лесно ще ми мине.
Забравям ли, че тъй ме е боляло?!
Оставях в пясъка след тебе дири.
По тях да се завърнеш, щом ме пожелаеш.

Рисувам те, а върху листа
оставаш -  бледа сянка, силен щрих.
Щастлив си в своя свят измамен.
Във моя – дълго още ще те има, в стих...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me