uFeel.me
Сърце дръж се
Автор: bobo032,  17 февруари 2013 г. в 20:31 ч.
прочити: 239
Сърце забранявам ти
да обичаш отново.
Сърце забранявам ти
не чувстваи вече нищо.
От камък стани
забрави ти всякакви чувства.
От камък стани
нишо недеи пропуска.
Сега сами сме
ще бъдем адски силни.
Ще се справим сърце
за бога сами сме.
Никои няма да ни спре.
Заедно ние по добри сме
нека света разбере.
Че ние сме велики
и на няма кои да спре...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me