uFeel.me
Сънувай ме
Автор: Valens,  7 юни 2013 г. в 09:09 ч.
прочити: 457

Сънувай ме така че да намразиш

на утрото усмивката невинна

и делничните мисли на талази,

заприпкали към тебе безпричинно.

 

Сънувай ме открила чрез косите си

желанията твои съкровени

и бенките, които препрочиташ

поспреш ли във очите ми зелени.

 

Сънувай ме как в цвят на жълта дюля

те приютявам - слънчева прашинка

и как са оживели всички кули

от пясъка на погледа ти синкав.

 

Сънувай ме!

Сънувай ме!

Сънувай, защото те обичам до полуда;

без теб денят ми нищичко не струва -

самотносив във празната коруба,

а нощем...

Нощем в сън ще бъда твоя

и само там ще има смях и пролет,

познала на прегръдката покоя.

 

Сънувай ме! За сън със теб се моля!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me