uFeel.me
Сънуваш ли ме още?
Автор: predator,  21 декември 2011 г. в 15:47 ч.
прочити: 469

Дали си спомняш нашите мечти
и трепета на страстните ни нощи?
Но друго ще те питам аз, кажи,
кажи ми ти  сънуваш ли ме още?

В съня ти зная, аз съм съвършен,
усмихнато, безумно влюбено момче
Желаещо те... там в забравен ден,
което времето отдавна взе.

 Във него все на наш\'та пейка си седим
очите ти целувам все така.
Във него си красавица и немислим
е звяра който станал съм сега.

Сега е друго, ти с дете и мъж
отдавна денонощно им слугуваш,
но питал ли е той поне веднъж
какво мечтаеш и кого сънуваш?

Не си ли мисли и не се ли сеща
до тебе щом доволен той заспи,
ръце по нежни, устни по горещи,
прегръдки огнени сънуваш ти.

Не знае че живееш раздвоена
в живота си до верния съпруг,
но вечер щом си легнеш уморена
в съня си си отдадена на друг.

Но пита ли те, просто му кажи
дори да се обиди, да се сърди
„да скъпи, най-важен си ми ти,
но първият, остава първи...\"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me