uFeel.me
Сънувам
Автор: bundy,  28 януари 2009 г. в 20:02 ч.
прочити: 192

Навън леко и тихо вали,
а в очите ми събират се сълзи,
някой сякаш леко притваря тези очи
и превръща мечтите ми в сънища.

И там някъде е моята приказка,
там някъде си и ти
там,където всичко н е истинско,
там,където дори сълзите разцъфтяват в мечти.

Там никога не пускаш ръката ми
и винаги се оглеждам в очите ти,
там изгрява моето лято,
там където си и ти

Не усещам вече да бие сърцето ми,
не усещам затихващия пулс,
все по-ледено изглежда лицето ми,
а животът изглежда ми чужд.

Защо да се будя кажи ми,
когато в моя сън ще си вечно със мен
ще прошепвам тихо твоето име
и сънят ще се превърне в живот втори за мен.

А дали утре,когато се събудя,
всичко няма да е просто хубав сън,
е тогава ще заспя  по-непробудно
за да може да сънувам отново и единствено теб

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me