uFeel.me
Сънувах те
Автор: yoanitka88,  29 юли 2011 г. в 11:18 ч.
прочити: 214
Сънувах те, беше красиво!
Беше близо, докоснах ти ръката.
В съня бях истински щастлива,
защото с теб ме срещна съдбата.

Ти видя ме и дойде при мен,
докосна ме и се усмихна,
но събудих се в хладен сатен
и надеждата в мен утихна.

Как искам пак да си при мен,
но не в съня, а истински да си!
Да ме пазиш от този свят студен,
да слеем нашите съдби! 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me