uFeel.me
Сънувах те...
Автор: Pepiliya,  10 февруари 2011 г. в 14:01 ч.
прочити: 534

Сънувах те... и ето.
Душата ми запя.
Подхвана танц сърцето.
Разумът... оглупя.

О, Боже! Бях отново
на пясъчния бряг,
където чувство ново
ме впрегна в своя впряг.

Надничаше луната
от звездното небе.
На власт бе тишината,
бриз влюбен и море.

Две фигури, като мираж
в шезлонг отдалечен.
Открихме се на оня плаж.
Аз тебе, а ти мен.

В скута ти, притихнала,
слушах твоята песен.
След страстта ни, стихнала,
ме люшкаше унесен.

На устните ти шепота
пиех зажадняла-
коктейл странен, с лекота,
стих с целувки сляла.

Галеше косите ми.
От нежност се топях.
Впил очи в очите ми,
жена с “Ж” главно бях.

Пърхаха сърцата ни
в гърдите лудо, лудо.
Сляха се телата ни.
Бе неземно чудо.

Раздра се тишината -
вик възтържествува.
Разбра дори луната:
Любов, че съществува.

Сънувах те... и ето.
Душата пак запя.
Разтанцува се сърцето,
но сломено взе, че спря.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me