uFeel.me
Сънувах ли те
Автор: Nanita,  16 юли 2011 г. в 12:32 ч.
прочити: 181
Ти, моя радост, моя болка,
досега къде се беше скрила?
От толкова години те бленувам,
преследвам те, а все още нямаш име.

Премина във съня ми като облак
и трепетно в косите ми се сгуши,
в дланите ми нежно се промъкна,
звезди сестрици в стаята ми пусна.

И тихичко в постелята ми легна,
в мислите ми скри се тъй безлунно,
сънувах ли те или бе наяве,
в мечтите ми кой ли те доведе.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me