uFeel.me
Сънища
Автор: Vital4e,  3 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 353
Бях там, видях те..
Почувствах твоята топлина ..
Целунах те, желах те..
Повярвах на мига ..

Сънувах,
фантазията не познава крайността,
илюзията - враг на реалността,
познах те,макар и във съня..

Мечтах, жадувах..
Студът скова сърцето..
Погледах, после се усмихнах..
Може би е просто от съня..

Днес сънуваш друга,
но така върви света,
оправдание не търся,
то е в твоята душа.

Е,аз ще продължа по пътя,
който някога и ти със мен пое,
ще намеря своята утеха
в следващото неискрено сърце..

А сънищата,
може би са реалността,
дори на снимка,
изразяват живата душа..


(19.05.2005г.,По снимка "Сънища")

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me